Rutetabeller_vinter2024

I julen 2023 ble det på Skeikampen satt opp en interntransport med 4 forskjellige ruter som gikk gjennom de ulike hytteområdene og til Skeikampen Alpinsenter på dagtid. På kveldstid ventet interntransporten ved de ulike spisestedene Treffen kafé, Segalstad Seter kafé og Skeistua. Interntransporten hentet opp gjestene på kveldstid og brakte de til ønsket sted.

I etterkant av juleferien har det blitt sendt ut en spørreundersøkelse hvor vi har mottatt veldig gode tilbakemeldinger og skjønner at dette er et tilbud som er ettertraktet av mange på Skeikampen. Vi har på bakgrunn av dette besluttet at vi ønsker å tilby interntransport på Skeikampen i tidsperioden 17-25 februar og påskeferien (mer info her kommer). Dette prøveprosjektet blir delvis finansiert av Skeikampen pluss, Visit Skeikampen, Skeikampen Alpinsenter, Skeikampen Eiendom, Nyheim Rør, Minel, 3Bygg, J&K-Jøra, Løype, Treffen kafé og Erik Sveen.

Det vil på bakgrunn av spørreundersøkelsen bli gjort noen endringer på transporttilbudet. Det vil blant annet bli satt opp bedre skilting/merking av stoppestedene, en bedre oversikt over avgangene og et eget telefonnummer som går direkte til drosjesjåføren. I tillegg vil det bli noen endringer på tidspunktene til de ulike rutene for å bedre treffe tidspunktene som er ønsket. Det vil kun bli kjørt interntransport på dagtid.

Vi ønsker å fremheve noen fordeler ved å benytte seg av interntransporten på Skeikampen:

• Bidrar på reisen til å gjøre Skeikampen mer bærekraftig i form av mindre bilkjøring.
• Du sparer transportkostnader i form av bensin/diesel/strøm og bomavgift.
• Sparer deg både for tid og unødvendig kjøring.
• Gir deg større fleksibilitet til å benytte deg av de ulike tilbudene på Skeikampen både i form av serveringsteder, aktiviteter og arrangement.

Info om dagrutene:
• Alle dagrutene koster 30kr.
• Går tur/retur Skeikampen Alpinsenter.
• Har med henger til ski og staver.
• Holdeplass på Skeikampen Alpinsenter er bussholdeplassen.
• Går fra 10:15-17:30

Det vil gå interntransport de dagene det er kveldskjøring i Skeikampen Alpinsenter, datoene i vinterferien blir torsdag 22 og fredag 23 februar.

Vedlegger rutetabellene og håper dere ønsker å spre ordet!☺️

Spørsmål om interntransporten kan rettes til info@visitskeikampen.no.