Ta turen til Kulturstua i Ro og opplev «Taubes kvinner – kvinners Taube» med Det hemmelige teater.

Et besøk til Kulturstua i Ro anbefales på det sterkeste.
«Vi besøkte nylig Kulturstua i Ro, og for et sted! Deres lidenskapelige engasjement for kortreist mat og kultur, samt den varme atmosfæren du møtes med straks du kommer til gården, gjorde dette til en minnerik opplevelse med utsøkt mat, god service og vakre omgivelser. Bedre blir det ikke»

Kombiner en ekte matopplevelse med forestilling fra Det hemmelige teater

 

«Taubes kvinner / Kvinners Taube»
(Med Helena Klaren / Arnhild Vik / Ingrid Jostad)

En forestilling bestående av tekst og musikk av den svenske komponisten og forfatteren Evert Taube, med tre kvinner på scenen: musiker Ingrid Jostad, skuespiller Helena Klarén og musiker Arnhild Vik. De tre tolker og gir liv til Taubes mange kvinneskikkelser. I løpet av en time setter de tro, håp og kjærlighet og svik i fokus. Konsertteater med flygelet i sentrum inderlig og rørende, men alltid favnet inn av den Taubske livsglede. Forestillingen «Taubes kvinner, kvinners Taube» hadde premiere på Frydenlund Teater i den årlige Godsuka i juli 2004 og inngår i DHT’s faste repertoar.
Det hemmelige teater 

 

http://www.kulturstua.no/#!untitled/zoom/mainPage/dataItem-iros71h8 
Forestillingen har begrenset med plasser

 

 

Og for dere som gikk glipp av høyfjellskonserten «ved Rondene» under Peer Gynt stevnet i år – så er det muligheter igjen neste år.